top of page

MOON RIBAS i QUIM GIRÓN

La col·laboració entre Moon Ribas i Quim Girón va començar l'any 2019 amb la motivació de barrejar les arts escèniques amb la cibernètica, per apropar al públic a una experiència física a part de sonora i visual. Gràcies a aquests dispositius tecnològics les seves obres són tant participatives com connectades a la realitat, fent que altres elements vius fora del nostre control intervinguin en la dramatúrgia dels seus treballs. La seva motivació és d'obrir la consciència dels espectadors a observar el que ens envolta i així donar espai a l'aparició de nous llenguatges dins el circ i la dansa.
Aquest territori comú els ha portat a crear diferents projectes com Fenomen, estrenat al festival Grec 2021 de Barcelona. Com la creació del Sentit de l'embaràs 2022. Espectacle Ramat Simfònic estrenat al Festival Sismògraf d'Olot 2023, o Sota Terra, un projecte europeu de Stronger peripheries estrenat a Mataró amb Xarxa Transversal i Sardenya amb Sardegna teatro 2023.

WhatsApp Image 2024-01-24 at 02.05_edited.jpg

Barcelona, ​​​​1985,

Llicenciat en circ a la Universitat de Dansa i Circ d'Estocolm, on rep la beca Sophie Hulten's per la seva creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ. Màster en pràctiques de circ contemporani a la Universitat de les Arts d'Estocolm a Suècia (2019). Fundador i director artístic de la companyia Animal Religion 2012, interessada en obrir els límits del circ contemporani des d'una perspectiva interdisciplinària i utilitzar el cos, la llum i el so des de l'inici de les creacions. La companyia ha estat guardonada en diverses ocasions, el Premi Moritz a la millor estrena d'un espectacle de carrer i no convencional a Fira Tàrrega amb l'espectacle Chicken Legz 2014 (SP), el Gran Premi BBVA Zirkolika al millor espectacle de circ interior i el Premi Especial de Barcelona per l'espectacle Sifonòfor 2015.

Mataró, 1985, 

Artista cíborg, llicenciada en Coregrafia a la Universitat Dartington College of Arts, d’Anglaterra (2007), i ha format part d’un programa d’intercanvi al SNDO (School of Development of Dance) (Holanda).

El seu projecte més rellevant ha sigut tenir durant quasi 7 anys uns implants als peus que li permetien percebre el moviment sísmic de la Terra a temps real a través de vibracions al cos. El seu treball es basa a investigar el moviment d’una manera més profunda a través de la tecnologia, i d’explorar els límits del seu cos, la seva identitat i l’art. La seva forma d’exterioritzar aquesta nova percepció es basa a fer que la Terra sigui la coreògrafa i la compositora de les seves peces. Al 2010, co-funda la Cyborg Foundation.

bottom of page